Yhdistyksemme

Tanssikas ry on lavatanssiseura, joka on perustettu 20.8.2004 kaikkien lavatanssista kiinnostuneiden yhteiseksi yhdistykseksi. Jäseniä Tanssikkaalla on yli 250.

Tanssikas ry toimii seuratanssiharrastuksen ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Tanssikas edistää tanssikulttuuria ja lavatanssiharrastusta Kaakkois-Suomessa ja toimii jäseniensä yhdyssiteenä. Yhdistys välittää tietoa tanssiurheilua ja tanssikulttuuria koskevissa asioissa.

Tanssikas ry tekee yhteistyötä muiden tanssiseurojen, tanssinjärjestäjien, tanssinopettajien ja muiden tanssiyhteisöjen kanssa. Toiminta näkyy mm. tanssiliikuntamahdollisuuksien tarjoamisena sekä järjestämällä omia kursseja ja tapahtumia että välittämällä tietoa muista kursseista ja tanssitapahtumista.

Lisätietoja Korian NS-talolla järjestettävistä kursseistamme löydät kurssit-sivulta. Tango & Tanssilava on vuotemme päätapahtuma, ja se järjestetään heinäkuussa. Ajankohtaista-palstalla ilmestyy uutisia toiminnastamme.

Pääasiallinen tiedotus- ja yhteydenpitokanavamme on sähköposti. Voit toki lähestyä toimihenkilöitä myös puhelimitse tai sivuilla olevalla palautelomakkeella.

Voit osallistua toimintaamme, olitpa jäsen tai et. Liittyminen Tanssikas ry:n jäseneksi kuitenkin kannattaa mm. jäsenetujemme vuoksi. Jäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan (jäsenkortti voimassa seuraavan vuoden helmikuun loppuun).

Tanssikas ry