Yhdistyksemme

Tanssikas ry on lavatanssiseura, joka on perustettu 20.8.2004 kaikkien lavatanssista kiinnostuneiden yhteiseksi yhdistykseksi. Jäseniä Tanssikkaalla on yli 250.

Tanssikas ry toimii seuratanssiharrastuksen ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Tanssikas edistää tanssikulttuuria ja lavatanssiharrastusta Kaakkois-Suomessa ja toimii jäseniensä yhdyssiteenä. Yhdistys välittää tietoa tanssiurheilua ja tanssikulttuuria koskevissa asioissa.

Tanssikas ry tekee yhteistyötä muiden tanssiseurojen, tanssinjärjestäjien, tanssinopettajien ja muiden tanssiyhteisöjen kanssa. Toiminta näkyy mm. tanssiliikuntamahdollisuuksien tarjoamisena sekä järjestämällä omia kursseja ja tapahtumia että välittämällä tietoa muista kursseista ja tanssitapahtumista.

Lisätietoja Korian NS-talolla järjestettävistä kursseistamme löydät kurssit-sivulta. Tango & Tanssilava on heinäkuussa useana vuonna järjestetty päätapahtumamme. Toivottavasti pääsemme pian järjestämään sen jälleen kerran!

Pääasiallinen tiedotus- ja yhteydenpitokanavamme on sähköposti. Voit toki lähestyä toimihenkilöitä myös puhelimitse tai sivuilla olevalla palautelomakkeella.

Kevään ja syksyn erillisille "tanssikuntoon-kursseille" voit osallistua, vaikka et olisikaan Tanssikas ry:n jäsen. Viikkotunneille osallistuminen sitä vastoin vaatii jäseneksi liittymisen. Liittyminen Tanssikas ry:n jäseneksi kannattaa mm. jäsenetujemme vuoksi. Jäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan (jäsenkortti voimassa seuraavan vuoden helmikuun loppuun).

Tanssikas ry