Jäsenmaksut ja jäseneksi liittyminen

Jäsenmaksut

Jäsenmaksut 2023

  • Aikuiset 25 € koko vuosi

  • Aikuiset 15 € syys-joulukuu ( tammi-helmikuu)

  • Juniorit (alle 18 v.) 5 € (syntymäaika ilmoitettava)

  • Opiskelijat 5 € (oppilaitos ilmoitettava)

  • Yhteisöt 50 €

Jäsenmaksujen maksaminen

Tanssikkaan jäsenet saavat tammikuussa sähköpostilaskun, jossa on tarvittavat tiedot jäsenmaksun maksamiseen viitenumeroineen. HUOM! Käyttäkää laskussa mainittua viitenumeroa. Jos olet jo jäsen, mutta et ole saanut sähköpostilaskua, ota yhteys jäsensihteeriin, jasensihteeritanssikas (at) gmail.com.

Kun maksat jäsenmaksun viimeistään eräpäivänä, saat jäsenkortin helmikuun loppuun mennessä. Edellisen vuoden jäsenkortti on voimassa seuraavan vuoden helmikuun loppuun saakka. Vanhojen jäsenten kortit tehdään entisellä valokuvalla. Jos haluat päivittää valokuvasi, toimita uusi kuva sähköpostitse jäsensihteerille: jasensihteeritanssikas (at) gmail.com.

Uudet jäsenet Ks. kohta "Jäseneksi liittyminen" alla.

Muuttuneet tiedot ja sähköpostiosoitteet

Jotta jäsenrekisterimme olisi ajan tasalla ja saisimme kaikille jäsenillemme tiedotettua mahdollisimman hyvin, olisi ystävällistä, jos ilmoittaisitte jäsensihteerillemme muuttuneet yhteystietonne.

Seuran pääasiallinen tiedotuskanava on sähköposti, jota kautta kulkee mm. yhteistyökumppaneidemme ilmoitukset, jäsenkirjeet, kokouskutsut yms. Mikäli käytössäsi on sähköposti, mutta sinulle ei ole aiemmin tullut Tanssikas-infoa sähköpostitse, pyydämme ilmoittamaan sähköpostiosoittenne jäsensihteerillemme. Sähköpostitse kulkeva info vähentää seuralle aiheutuvia postituskuluja ja helpottaa postitusta hoitavan henkilön työtä.

 

TULOSSA: Siirryttyämme uuden jäsenrekisteriohjelman käyttäjiksi, jäsenet tulevat saamaan henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen omiin tietoihinsa. Linkki lähetetään kaikille jäsenille helmikuun aikana, jonka jälkeen jäsenet pääsevät itse päivittämään tietonsa suoraan jäsenrekisteriimme.


Jäsensihteerimme yhteystiedot

  • Sähköposti: jasensihteeritanssikas (at) gmail.com

Jäseneksi liittyminen

Lähetä jäsenhakemuksesi alla olevasta linkistä avautuvalla liittymislomakkeella.

Valitse liittymislomakkeelle oikea jäsenlaji (aikuinen, juniori alle 18v, opiskelija), niin saat saman tien sähköpostitse jäsenmaksulaskusi.

-Jos olet juniori, ilmoita syntymäaikasi liittymislomakkeella.

-Jos olet opiskelija, mainitse oppilaitoksesi liittymislomakkeenlisätiedoissa.

Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet maksanut saamasi sähköpostilaskun (ks. yllä), teemme sinulle jäsenkortin, joka on voimassa seuraavan kalenterivuoden helmikuun loppuun asti.

Liittymislomakkeeseen on mahdollista liittää myös kasvokuva, jolloin saat jäsenkortin kuvallisena. Mahdollisesti jotkin jäsenetupaikat saattavat tarkistaa henkilöllisyyden kuvattoman kortin haltijoilta.

Kortteja teetetään useampia kerralla, joten varaudu odottamaan muutamia viikkoja.

Jäsensihteerimme yhteystiedot

  • Sähköposti: jasensihteeritanssikas (at) gmail.com

     

 

Liittymislomake

avautuu alla olevasta linkistä

 

https://edge.flomembers.com/tanssikas-ry/members/application/createApplication?_lang=fi